Prinsenpaar Rik I en Daisy I (2024)

Prinsenpaar Rick en Daisy (2024)

Op de melodie Stökske Brie van John Tana werd op 20 Januari ons nieuwe nog onbekende prinsenpaar door een aantal oud prinsen verkleed als festivalgangers onze Hoftempel naar binnen gedragen. Na het aftellen sprong ons kersverse prinsenpaar tevoorschijn. Zij gaan de komende weken door het leven als:
Prins Rik de 1e en Prinses Daisy de 1e van CV de Sjnuffelère, Riekelt.

Rik Mullenders is geboren op 12 Juni 2002 in Rijckholt. Rik heeft nog een oudere zus Lieke. Zijn Moeder en vader zijn Lydia en Paul Mullenders. Hij is werkzaam als beveiliger op Maastricht Aachen Airport. En een fanatiek voetballer bij SCG2. Hij is dan ook vaak buiten zijn werktijden om te vinden op de voetbalvelden in Gronsveld en omstreken. Rik Mullenders gaat dit avontuur niet alleen aan maar samen met zijn vriendin Daisy Props .
Daisy Props is geboren op 24 December 1994 in Sittard en is opgegroeid in Susteren. Daisy heeft een jonger broertje Levi. Haar ouders zijn Suzanne en Jack Props. Daisy werkt als persoonlijke begeleider in de gehandicapten zorg met de allerleukste Cliënten.  In haar vrije tijd gaat Daisy graag shoppen. Ook is ze regelmatig te vinden op diverse terrasjes.  Daisy houdt van de zomer van reizen en Picknicken. Rik en Daisy gaan ook geregeld samen gezellig ergens uiteten en bezoeken samen de nodige Festivals.
Prins Rik I en Prinses Daisy I hopen alle inwoners van Rijckholt en omstreken te mogen begroeten op de activiteiten van CV de Sjnuffelère.