2013


Prins Jeromy

Zaterdag 19 januari hebben de Sjnuffelère in hun Hoftempel en in een goede ambiance na een aantal spetterende optredens afscheid genomen van Jubileumprins Robert II. Gelukkig verlaat oud prins Robert II ons niet en komt hij ons versterken als lid binnen onze Raad van Elf.

 

Prins JeromyOp de melodie van de Shakin DJ’s werd de nieuwe nog onbekende prins door een aantal oud Prinsen, verkleed als oud burgemeesters, naar binnen gedragen.

Na het aftellen sprong de kersverse Gemeenteprins te voorschijn.

Hij zal als Gemeenteprins Jeromy I de komende drie weken voorop gaan in de Rijckholtse carnaval. Aansluitend heeft Burgemeester Akkermans de Gemeenteprins de versierselen omgehangen die horen bij een Gemeenteprins.

Prins Jeromy I, in het dagelijkse leven beter bekend als Jeromy Hessels, zoon van oud prins Michel II en Lydia en nog thuiswonend aan de Kasteelstraat. Ook zijn vriendin Joëlle, een Kribbebieterinneke, stond de kersverse Gemeenteprins terzijde.

Gemeenteprins Jeromy I is in 2002 jeugdprins van de Kleng Sjnuffelère geweest; het jaar waarin zij hun 33 jarig jubileum vierden.

In het dagelijks leven is Gemeenteprins Jeromy I werkzaam als magazijnmedewerker en monteur bij een autobedrijf. Maar autosport vind hij geweldig en doet zelfs racen bij Brother-Racing.

 

4 reacties

 1. De Videobeelden van de Zitting op 19-01-2012 met het uitroepen van Jeromy 1ste (Tevens GemeentePrins zijn te vinden op YouTube:
  2 links: De Zitting: http://youtu.be/kN-qtGDJXV4
  GemeentePrins (kort Fragment): http://youtu.be/oDhihlHhvS0

  Groet Willy

  • Beste Willy,

   Bedankt voor de mooie beelden. Deze zijn reeds verwerkt in de site en terug te vinden onder het kopje: Prinsenzitting.

   Groet,
   de Sjnuffelère

 2. We hebben weer een geweldige Prins een Gemeente Prins Jeromy 1
  De sfeer was goed artiesten ook de sneeuwitjes och super avond gehad. Het volk van RIEKELT is ontketend, koud is goed maar niet voor je ondergoed….ha ha
  Wens je een geweldige carnaval toe Jeromy ook je familie
  GENIET er van dan doen WIJ DAT OOK.

 3. p.L Klinkenberg op

  Van harte gefeliciteerd preens Jeromy I.
  Ich weens tich unne geweldige vastelaovend.
  Tot zoondeg.

  Louis Klinkenberg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *