Awwerwêtse Sjpats

Vrijdag 18 november jl. zijn de Sjnuffelère gestart met hun 1e activiteit van het carnavalsseizoen 2016/2017. Vorig jaar de 1e Awwerwêtse Sjpats middag in het Koetshuis van Kasteel Rijckholt. Zoals beloofd zouden wij ook dit jaar weer een middag organiseren voor de iets ouderen onder ons. Gezien het succes van afgelopen jaar hebben wij ervoor gekozen om zowel ’s middags als ’s avonds een Awwerwêtse Sjpats te organiseren waarbij de avond voor alle leeftijden bedoeld was.

Wij kunnen met veel plezier terugkijken naar een geweldige middag waar alle aanwezigen volop hebben genoten van de diverse artiesten die speciaal voor hun hebben opgetreden.

De avond was in een woord méér dan super!! Er heerste zo’n geweldige sfeer dat zelfs de artiesten zijn gebleven om spontaan gezamenlijk een fantastisch optreden te verzorgen.

Dit is van te voren niet te organiseren, dit gebeurt gewoon. Dit soort activiteiten geeft ons de energie om ook volgend jaar weer een middag en avond voor u te organiseren.

Wilt u ook genieten van een middag en/of avond met veel Sjpats en Plezeer noteer dan alvast in uw agenda 17 november 2017 ( de eerste vrijdag na de elfde van de elfde).

 

De decembermaand is een maand waarin wij in principe niet uitrekken met Prins Dennis I. Wel zijn wij druk doende om weer een diversiteit van activiteiten voor u te organiseren rondom carnaval.

Zo ook onze Prinsenzitting op 4 februari 2017 met ook dit jaar weer spetterende optredens van onder andere: De Vlaegelkes, Die Powerbuam, Her Morritz, Eric Ghelen, Eric Reck en een wervelde dansshow. Een absolute aanrader!

Houdt de Etalage de komende weken in de gaten voor verdere informatie rondom de activiteiten van de Sjnuffelère.

 

Wij wensen u veel plezier met uw voorbereidingen voor de komende Kerstdagen en geniet  vooral van elkaars gezelschap.