2016

Prins carnaval 2016 van Rijckholt, Dennis.
Prins Dennis I

CV de Sjnuffelère Riekelt

Afgelopen zaterdag hebben de Sjnuffelère in hun Hoftempel en in een goede ambiance na een aantal spetterende optredens afscheid genomen van prins Danny II. Gelukkig verlaat oud prins Danny II ons niet en komt hij ons weer versterken als lid en “Régulateur des Artistes” binnen onze Raad van Elf.

Op de melodie van “Es de Vastelaovend Limburg Bênne Vêlt” werd de nieuwe nog onbekende prins door een aantal verklede oud Prinsen, naar binnen gedragen. Na het aftellen sprong de kersverse prins te voorschijn. Hij zal als prins Dennis I de komende drie weken voorop gaan in de Rijckholtse carnaval.

Prins Dennis I is nog altijd woonachtig bij zijn ouders en zus Alissa op de Rijksweg in Rijckholt. Hij is 19 jaar oud en studeert werktuigbouwkunde op Zuyd Hogeschool. In zijn vrije tijd werkt hij thuis mee op de boerderij. Dennis zijn grootste hobby is trompet spelen. Hij is muzikant bij de Koninklijke Harmonie van Gronsveld. Tijdens de carnaval is Dennis actief lid van zoate hermenie Roop d’n Ober en nu 2 jaar vast lid van CV de Sjnuffelère. Het carnaval vieren is hem vanuit de familie met de paplepel ingegoten en vindt het dan ook een grote eer om prins van Rijckholt te zijn. Prins Dennis I hoopt alle inwoners van Rijckholt en omstreken te mogen begroeten op de activiteiten van de Sjnuffelère.

30 januari 2016 is het bekende Prinsenbal en ook dit jaar is onze vaste Sjnuffel DJ Robin weer aanwezig om er een geweldige avond van te maken.

Stelt u het prijs dat de prins met zijn gevolg bij u op bezoek komt, dan kunt u zich opgeven bij Paul Wolfs, telefoonnummer 043-4081851.

U kunt zich ook weer opgeven voor de grote optocht op maandag 8 februari 2016. Wij willen u hierbij verzoeken dit tijdig te doen. Door de toenemende regels die ons worden opgelegd voor de optocht, is het echt van wezenlijk belang dat u zich opgeeft. Wij moeten dit namelijk ook doorgeven aan de bevoegde instanties, zoals de politie. U kunt zich opgeven bij Nikolai Lahaije, telefoonnummer 043-4081872.

Over de verdere activiteiten die wij organiseren tijdens carnaval zullen wij u o.a. via de Etalage en flyer informeren. Houdt de komende weken de Etalage en brievenbus dus goed in de gaten.