Pinkpop 2014

IMG-20140704-WA0006

8 juni was het weer zover, met 35 personen, voorzien van polsbandjes en unieke en originele Pinkpop T-shirts, met een touringcar naar Landgraaf. Omstreeks 9.30 uur arriveerden wij op het Pinkpopterrein alwaar wij ons gemeld hebben. Locatie 4 was voor die dag ons domein. Een drank tent waar alle bezoekers terecht konden voor hun consumpties. Van water, sinas, cola en bier tot Jillz en Bacardi cola. Nagenoeg alle drank was te verkrijgen!

’s Avonds moe maar voldaan weer richting huis naar onze Hoftempel om deze dag gezamenlijk af te sluiten met een “slaapmutsje”

Wij hebben hard moeten werken met een super gezellige sfeer en kunnen dan ook stellen dat wij ook dit jaar weer kunnen terugkijken op een zeer geslaagde activiteit, zodat wij ook komend seizoen weer een aantal leuke carnavals activiteiten kunnen organiseren.

Ook van de Pinkpop-organisatie hebben wij complimenten mogen ontvangen en hebben ons toegezegd volgend jaar weer van de partij te mogen zijn.

 

Wilt u volgend jaar met ons mee naar Pinkpop en bent u 18 jaar of ouder, stuur dan een mail naar  info@desjnuffelere.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen om een en ander door te spreken. Wij zijn in ieder geval altijd zoekende naar sympathisanten die ons willen helpen met onze zomerse activiteiten. Dit om naast een leuk samenzijn ook financieel in staat te zijn carnavals activiteiten in Rijckholt te kunnen blijven organiseren.

 

Wij willen iedereen die heeft meegewerkt aan het super resultaat en de onderlinge gezelligheid, nogmaals hartelijk danken voor hun belangeloze inzet tijdens Pinkpop 2014.

IMG-20140704-WA0005

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *